پشتیبانی 09114481870 انتخاب استان ارسال خبر و مقاله ۰

بدون دیدگاه

موزه مردم‌ شناسی رامسر از جاذبه‌ های گردشگری رامسر است. استان مازندران با داشتن جاذبه های گردشگری فراوان خود توانسته هر ساله تعداد زیادی از گردشگران را به خود جذب نماید. یکی از شهر های توریست پذیر این استان، رامسر بوده که دارای دیدنی های زیادی است و مقصد گردشگری بسیاری از مسافران می باشد.

شماره تماس اجاره ویلا در رامسر 09114481870

معرفی موزه مردم شناسی رامسر

این موزه با هماهنگی سازمان میراث فرهنگی در سال 1389 افتتاح گشت. در این موزه غرفه های مختلفی وجود دارد که نوع زندگی، آداب و رسوم مردم محلی و فرهنگ شمال کشور را نشان می دهد. شاید در نگاه اول این موزه شبیه به یک موزه محلی باشد ولی آن چه که خواهید دید در حد یک موزه منطقه ای می باشد. لازم به ذکر است که این موزه در حال حاضر تنها موزه ای است که می تواند بخشی از فرهنگ مردم این منطقه را نشان دهد. این موزه با قرار گرفتن در رامسر باعث شده تا مردم زیادی که به این نقطه به عنوان مقصد خود سفر می کنند به این مکان نیز رفته و از آن بازدید نمایند. موزه مردم شناسی به عنوان یک جاذبه تاریخی در کنار پل ها و قلعه های موجود در این شهر باعث شده تا شما بتوانید با بخشی از تاریخ آشنا شوید.

چرا بازدید از موزه مردم شناسی رامسر پیشنهاد می شود؟

موزه مردم شناسی، محلی برای آشنایی با زندگی اقوام دیگر، مکانی برای اندیشه و تفکر و فرصتی برای آموزش و یادگیری است.

در بین شهرهای غرب مازندران و شرق گیلان، موزه مردم ‌شناسی رامسر تنها مکانی است که می‌تواند قسمتی از فرهنگ و تمدن گذشته مردم این منطقه را بازگو کند.

موزه مردم شناسی رامسر به دلیل قرار گرفتن در کنار موزه‌ های شناخته‌ شده این شهر همچون کاخ مرمر و موزه عاج، یکی از پربازدید ترین موزه‌ های مردم‌ شناسی است.

موقعیت مکانی موزه مردم شناسی رامسر به گونه‌ ای ست که حتی می ‌توان از بودن در آن مکان زیبا لذت برد.

اگر قصد سفر به شهر رامسر را دارید و دوست دارید در این شهر زیبا بچرخید و لذت ببرید بهتر است به سراغ مقاله جاهای دیدنی رامسر بروید و از جاهای دیدنی این شهر زیبا آشنا شوید.

موزه مردم شناسی رامسر

آدرس موزه مردم شناسی رامسر و مسیر دسترسی

آدرس: استان مازندران، رامسر، بلوار شهید باهنر، موزه مردم‌شناسی رامسر

برای دسترسی به موزه مردم‌شناسی می‌توانید خود را با ماشین شخصی یا تاکسی به بلوار باهنر و در نهایت به موزه برسانید.

مسافر هستید و دوست دارید یک کلبه چوبی قشنگ و رویایی را در رامسر اجاره کنید پس پیشنهاد گلستانی ها اجاره کلبه چوبی در رامسر می باشد چرا که در سکوت کلبه های چوبی می توانید در قلب جنگل های شمال بروید و لذت ببرید.

معماری موزه مردم شناسی رامسر

در این موزه غرفه‌ هایی برای بیش از ۷۰۰ قطعه انواع ابزار، اشیاء و اموال فرهنگی و وسایل مردم‌ شناسی که مورد استفاده مردم منطقه و استان های شمالی ایران بوده، اختصاص یافته ‌است. علاوه بر غرفه‌های ذکر شده، فضای داخلی، یک خانه سنتی شمالی با چیدمان کاملاً قدیمی است و وسایلی نظیر قابلمه گلی، کف گیر، ماهی شور و همچنین کوره آهنگری با دم چرمی قدیمی و دستگاه چادر شب بافی (پاچال) را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار می دهد.

شعبه دوم موزه مردم شناسی رامسر، در بنایی ۲ طبقه با وسعت ۳۰۰ متر مربع دایر است. زمین این شعبه از سوی شهردار به موسس موزه اهدا شده ‌است. معماری این بنا همچون خانه‌ های سنتی شمال است و چیدمان آن نیز زندگی مردم بومی منطقه را یا دآوری می ‌کند.

تاریخچه موزه مردم شناسی رامسر

موزه مردم شناسی شمال رامسر یکی از موزه‌ های غیردولتی استان مازندران است که با مجوز سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، در اسفند سال ۱۳۸۹ با کمک بخش خصوصی افتتاح گردید که به معرفی آداب و رسوم مردم رامسر و حفظ صنایع دستی و آثار گذشتگان می‌ پرداخت. این موزه به معرفی نوع زندگی مردم رامسر در ۲۰۰ سال گذشته می‌ پردازد. موزه مردم شناسی رامسر به همت جناب آقای عیسی خاتمی استاد بازنشسته جامعه ‌شناسی راه اندازی شد و اموال فرهنگی آن در طی یک دوره زمانی ۳۰ ساله از ( ۱۳۶۰ تا ۱۳۹۰) به تدریج گرد آوری و خریداری شده است.

این موزه شامل آثار مربوط به مردم شهرستان رامسر و نیز دیگر مناطق استان های مازندران و گیلان در دوره های قاجار و معاصر است که بعد از گذشت مدت زمان کوتاهی، به دلیل مسائل مالی و هزینه ‌های مربوط به نگهداری اشیا تعطیل شد. فرماندار و شهردار وقت رامسر در سال ۱۳۹۵ به حمایت از این مجموعه پرداخت و دهکده تخصصی صنایع دستی و موزه مردم‌ شناسی رامسر در پلاژ شهرداری بازگشایی شد. شعبه دوم موزه مردم‌ شناسی در مکان مجتمع شهدای رامسر در فروردین ۱۳۹۶ بازگشایی شد.

یکی از انتخاب‌های جذابی که در گلستانی ها پیدا می‌کنید، اقامتگاه سپیدار رامسر است؛ یک کلبه جنگلی باصفا با چشم‌انداز بی‌کرانی از جنگل‌ها.

هزینه بازدید از موزه مردم شناسی رامسر

 برای بازدید از این موزه می‌توانید در ایام هفته به جز جمعه‌ها از ساعت ۸ صبح الی ۶ بعد از ظهر مراجعه کنید. دیدن بخش‌های مختلف موزه حدود ۲-۳ ساعت زمان نیاز دارد.

موزه مردم شناسی رامسر

بهترین زمان سفر به رامسر

رامسر از جمله شهرهای شمالیست که دارای آب و هوایی گرم و مرطوب با هوای شرجی بوده و هم چنین زمستان هایی سرد دارد. پس اگر می خواهید به رامسر سفر کنید و از موزه مردم شناسی دیدن نمایید، بهترین زمان برای شما فصول بهار و پاییز به خصوص ماه های اردیبهشت و مهر ماه می باشد. البته زمان سفر شما با توجه به هدف سفرتان متفاوت است.

اگر قصد دارید فقط از موزه مردم شناسی رامسر دیدن نمایید می توانید حتی اواخر پاییز و اواخر زمستان نیز برای این منظور اقدام نمایید چرا که در این مواقع هم آب و هوا مناسب است و هم تجمع گردشگر پایین می باشد. ولی اگر می خواهید از جاذبه های دیگر این شهر همانند جنگل دالخانی رامسر نیز دیدن نمایید، بهتر است در همان زمان گفته شده اقدام کنید.

همیشه سفر به شمال یک انتخاب برای گشت و گذار بوده است پس برای یک سفر بی نظیر بهتر است با جاهای دیدنی شمال آشنا شوید!

دیگر جاهای دیدنی رامسر در نزدیکی موزه

برای سفر به رامسر زیبا می‌توانید، لیست بلند و بالایی از جاهای دیدنی تهیه کنید. یکی از این جاذبه‌ها بدون شک موزه مردم‌شناسی است که پس از بازدید از آن می‌توانید سری به جاذبه‌هایی که در اطراف آن قرار دارد، بزنید. لیستی از این جاهای دیدنی را همراه با فاصله آن‌ها از موزه در اختیار شما قرار می‌دهیم:

بلوار رامسر: ۲,۵ کیلومتر

کاخ موزه رامسر: ۶ کیلومتر

موزه عاج فیل: ۶ کیلومتر

شهربازی سرزمین رویاها : ۸ کیلومتر

تله کابین رامسر: ۱۰ کیلومتر

قلعه مارکوه رامسر: ۱۴ کیلومتر

رستوران های نزدیک موزه مردم شناسی رامسر

رستوران و تالار پذیرایی خلج: ۲.۸ کیلومتر

رستوران فست فود بنیتو: ۲.۸ کیلومتر

رستوران ملل: ۳.۱ کیلومتر

سفره خانه سنتی دريانورد: ۳.۲ کیلومتر

رستوران سر آشپز: ۴.۲ کیلومتر

رستوران میلانو: ۴.۳ کیلومتر

اجاره ویلا در رامسر یا ماندن در میان کلبه های جنگلی و اقامتگاه بوم گردی؟!

با معرفی کردن جاذبه های گردشگری در شهر رامسر نوبت به رزرو اقامت در این شهر رویایی میباشد. در شهر رامسر گزینه های زیادی از جمله ویلا ، کلبه های جنگلی و یا حتی ویلاهای استخردار می باشد که شما میتوانید هر کدام از این اقامتگاه ها را از سایت گلستانی ها رزرو کنید .

برچسب ها




ارسال دیدگاه


جهت ثبت دیدگاه خود ابتدا باید وارد سایت شوید:
ورود / ثبت‌نام

ورود/ثبت نام

لطفا برای ورود یا ثبت نام،شماره تلفن همراه خودرا وارد کنید



دیدگاه ها

گروه بندی